Exklusiv Jubiléumstavla i begränsad upplaga!

Först ut i en planerad serie med illustrerade klassiska tävlingsbilar/MC är Lotus 72!

 Vi är glada och stolta att kunna erbjuda en högkvalitativ klassisk Poster med Scandinavian Raceway som bas och en legendarisk bil som huvudmotiv.

Originalet är framarbetat efter en idé av och tillsammans med, Gislavedsbördige Stefan Juliusson som driver Alarmstreet kommunikation i Kalmar. Stefan har genom åren sett de flesta större tävlingar på banan och hans passion för motorsport syns i de fina detaljerna på det illustrerade motivet.

Först ut i en planerad serie med Bilar/MC som framgångsrikt tävlat på Scandinavian Raceway är den Lotus 72 som Ronnie Peterson vann 7 av sina 10 GP-segrar med. Lotus 72 är den modell i modern racinghistoria som körts flest säsonger. Totalt användes Lotus 72 i F1 under 5 år, 5 månader och 21 dagar innan den slutligen ersattes av Lotus 78.

Detta första motiv kommer att finnas i 2 olika storlekar och versioner, stående och Liggande. Normalt levereras de omonterade men vi kan även leverera inramat och klart men då måste den beställas i förväg och hämtas på Scandinavian Raceway.

Eftersom den endast kommer att säljas i en begränsad och numrerad upplaga med start under Jubileumstävlingarna 8-9 September är det säkrast att ta sig till Anderstorp för den som önskar ett ex. I det fall inte alla exemplar säljs kommer de resterande att säljas via hemsidan efter tävlingarna.

undefined  undefined

.