Anderstorp Race Festival 31 Maj-2 Juni!

Tävling kl.08:00-18:00

ANDERSTORP RACE FESTIVAL MED SPORTBILSFESTIVAL OCH BILUTSTÄLLNING

Helgen den 31:e maj till 2:e juni kommer Sveriges racingelit till Scandinavian Raceway.

Helgen kommer att bjuda på mänger av fartfylld racing då vi gästas av TCR-Scandinavia, Porsche Carrera Cup, Ginetta GT5 Challenge, V8 Thunder Cars, GT4 Scandinavia, Legends Cup och Formula Nordic. Vi bjuder på spännande racing, färgstarka upplevelser och en fartfylld helg på Sveriges mest legendariska racingbana – den enda banan i Norden med Formel 1 historik!

På finaldagen, söndagen den 2 juni, pågår Sportbilsfestival med bilutställning, shower och prisutdelningar! När racingen tar lunchpaus gästas banan av helt andra fartfyllda motorer, såsom drifting på elitnivå och klassiska F1-bilar!

Sportbilsägare!

Vi kommer även att ta in fina entusiastbilar på utställningsområdet. Är du stolt ägare så tveka inte att ta med dig Din bil och ställ ut den under dagen! Kanske blir just Din bil festivalens finaste bil? Förköp av Din biljett (entré, parkering och inträde till racingen) för 250 kr per ekipage

Bilklubbar!

Vi välkomnar alla bilklubbar att förgylla dagen med sina pärlor och tävla om festivalens bästa bilklubb! Som anmäld bilklubb får Ni utställningsplatser tilldelat på området. Anmäl Er till info@driveracademy.se Förköp av Din biljett (entré, parkering och inträde till racingen) för 250 kr per ekipage Under dagen koras Bästa bilklubb och Festivalens finaste bil!

 

Köp Entrébiljett!

Köp Campingbiljett! (Husbil, Husvagn, Tält)

Köp Sportbilsentré!

.