50-års Jubileumsrace!

Tävling 09:00-18:00

Välkommen till bokningssidan för 50-års jubileumet - Klicka  HÄR!

Samma bokningslänk gäller för: 

- Inträdesbiljetter 7-9 September

- Campingbiljetter 6-9 September

- Bokning av depåbox 7-9 September

- Biljett till Dig och Din sportbil 8-9 September

Du kan även köpa Lunchbiljetter samt biljetter till den stora Grillbuffén på lördagskvällen

 

 

Sportbilsutställning!

Utöver alla tävlande så välkomnar vi alla sportbilar att vara en del av hela folkfesten genom att delta i sportbilsutställningen! 

Under dagen kommer jubileumets finaste sportbilar koras, en av nyare modell och en äldre pärla. Alla klubbar som deltar kommer också att tävla om jubileumets bästa bilklubb.

För att vara med i sportbilsutställningen behöver Ni förboka Era biljetter. Detta för att förenkla och klara av logistiken när alla sportbilar ska parkeras på morgonen. Biljetthanteringen och placeringen av bilarna blir mycket enklare när Ni visar upp Er utskrivna, förköpta biljett vid entrén och kan köra in utan större köer.  

Har du en sportbil som du vill ta med och visa upp på söndagens sportbilsutställning? Då köper Du din biljett här! I biljetten ingår entré och parkering inne på området. Dessa biljetter gäller även för anmälda bilklubbar.

Entrebiljett sportbil: 250 kr per bil (oavsett om ni är 1 eller 2 passagerare). I biljettpriset ingår entré och parkering till både lördag och söndag. Parkering kommer att ske båda dagarna inne på området. 

Varmt välkommen till årets motorhelg och vi ser så fram emot att träffa Dig och din fina bil på Scandinavian Raceway! 

.